Forum tech problems

Page 1 of 3 1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Go down

Forum tech problems

Post by Enail on Thu Oct 09, 2014 11:29 am

Just to let everyone know, it looks like there was a server migration yesterday, and it seems to have reset some forum data. You may notice posts marked unread from a few days back, a drop in your post count and a drop in reputation. I'm sorry for the inconvenience, it wasn't something I was warned of in advance (and there's not much I could have done about it regardless). I'm afraid using a free site does have its drawbacks.
avatar
Enail
Admin

Posts : 3188
Reputation : 1491
Join date : 2014-09-22

View user profile

Back to top Go down

Re: Forum tech problems

Post by Werel on Sun Sep 06, 2015 5:23 pm

Bump: have anybody else's "like" buttons completely disappeared?
avatar
Werel
Moderator of "Meeting People and Dating Advice"

Posts : 1735
Reputation : 933
Join date : 2014-09-25

View user profile

Back to top Go down

Re: Forum tech problems

Post by eselle28 on Sun Sep 06, 2015 5:35 pm

Mine have too!
avatar
eselle28
General Oversight Moderator

Posts : 1976
Reputation : 974
Join date : 2014-09-24

View user profile

Back to top Go down

Re: Forum tech problems

Post by Enail on Sun Sep 06, 2015 5:42 pm

It looks like the site that hosts the script for the buttons is down temporarily. The Like buttons should reappear when it comes back up.
avatar
Enail
Admin

Posts : 3188
Reputation : 1491
Join date : 2014-09-22

View user profile

Back to top Go down

Re: Forum tech problems

Post by WJMorris3 on Sun Sep 06, 2015 7:07 pm

Enail wrote:It looks like the site that hosts the script for the buttons is down temporarily. The Like buttons should reappear when it comes back up.
Found them - it's the plus and minus on the right of every post.

_________________
EREMITAE USQUE AD MORTEM
avatar
WJMorris3

Posts : 493
Reputation : 121
Join date : 2014-10-01

View user profile

Back to top Go down

Re: Forum tech problems

Post by Wondering on Tue Sep 15, 2015 3:19 pm

Is the host for the Like buttons down again, or is the + and - the new normal? Not liking it because clicking that takes you away from the page you're on.

_________________
-Nevertheless, she persisted

Wondering

Posts : 1103
Reputation : 426
Join date : 2014-10-01

View user profile

Back to top Go down

Re: Forum tech problems

Post by Enail on Tue Sep 15, 2015 5:09 pm

It looks like it's down and will come back again, but they expect it to be unreliable in the future. I can change it to not rely on an externally hosted script, but there's a fair chance I'll mess something up, so I'd prefer to do it at a low-traffic time. I'll try and find a good time and do it soon!
avatar
Enail
Admin

Posts : 3188
Reputation : 1491
Join date : 2014-09-22

View user profile

Back to top Go down

Re: Forum tech problems

Post by Enail on Thu Sep 17, 2015 1:06 pm

Alright, I've got a new one in place, so hopefully that will take care of that. If the thumbs-up picture's too small, let me know and I'll swap it out for a Like button or something.
avatar
Enail
Admin

Posts : 3188
Reputation : 1491
Join date : 2014-09-22

View user profile

Back to top Go down

Re: Forum tech problems

Post by Wondering on Thu Sep 17, 2015 1:25 pm

I saw it and used it. Yay! When I first saw it, it was up by the Multi-Quote button, so I take it you've been tinkering over the past hour.

Thanks for getting it fixed!

Wondering

Posts : 1103
Reputation : 426
Join date : 2014-10-01

View user profile

Back to top Go down

Re: Forum tech problems

Post by eselle28 on Thu Sep 17, 2015 1:34 pm

Yay, thank you!
avatar
eselle28
General Oversight Moderator

Posts : 1976
Reputation : 974
Join date : 2014-09-24

View user profile

Back to top Go down

Re: Forum tech problems

Post by Enail on Thu Sep 17, 2015 2:19 pm

Yeah, I figured it makes more sense at the bottom than the top, because some posts are long and no one likes to scroll! Thanks for your patience, all!
avatar
Enail
Admin

Posts : 3188
Reputation : 1491
Join date : 2014-09-22

View user profile

Back to top Go down

Re: Forum tech problems

Post by Wondering on Wed Nov 04, 2015 4:59 pm

Not sure if this is happening for anyone else, but the main forum page is not in synch with the forums when you go into them regarding what's the most recent post/thread. I'm seeing kath's post in the Canada? thread as the most recent post in the Off-Topic forum from the main page. And a couple other forums are doing similar things.

_________________
-Nevertheless, she persisted

Wondering

Posts : 1103
Reputation : 426
Join date : 2014-10-01

View user profile

Back to top Go down

Re: Forum tech problems

Post by Guest on Wed Nov 04, 2015 5:35 pm

Wondering wrote:Not sure if this is happening for anyone else, but the main forum page is not in synch with the forums when you go into them regarding what's the most recent post/thread. I'm seeing kath's post in the Canada? thread as the most recent post in the Off-Topic forum from the main page. And a couple other forums are doing similar things.

Yeah, you're not alone.

I got a maintenance page when I tried logging in on my PC, currently im on mobile but this is very strange. Any mods or admins know wtf is going on?

EDIT: Now it's back to normal. Run in circles flail

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: Forum tech problems

Post by Enail on Wed Nov 04, 2015 7:54 pm

Is it back to normal for you too, Wondering?
avatar
Enail
Admin

Posts : 3188
Reputation : 1491
Join date : 2014-09-22

View user profile

Back to top Go down

Re: Forum tech problems

Post by Wondering on Thu Nov 05, 2015 1:32 am

It appears to be, yes.

_________________
-Nevertheless, she persisted

Wondering

Posts : 1103
Reputation : 426
Join date : 2014-10-01

View user profile

Back to top Go down

Re: Forum tech problems

Post by Enail on Thu Nov 05, 2015 12:51 pm

Whew!
avatar
Enail
Admin

Posts : 3188
Reputation : 1491
Join date : 2014-09-22

View user profile

Back to top Go down

Re: Forum tech problems

Post by Wondering on Sat Jan 09, 2016 6:28 pm

Is anyone having trouble with the forums on mobile devices? When I try to read the forum on my phone, frequently, the ad for the page auto redirects me to the ad's website, as if I clicked the ad even though I didn't. This started this past week.

That's not happening to me on my computer, but I have ad block there, so that might be the difference.

Wondering

Posts : 1103
Reputation : 426
Join date : 2014-10-01

View user profile

Back to top Go down

Re: Forum tech problems

Post by Enail on Sat Jan 09, 2016 7:01 pm

This sounds like an earlier problem some people were having, which unfortunately seems to be a recurring issue with the forum provider. If you can give me the URL of the site it's redirecting to, I can try and push them to look into it. Other than that, apparently adblock does help, so that's one option.
avatar
Enail
Admin

Posts : 3188
Reputation : 1491
Join date : 2014-09-22

View user profile

Back to top Go down

Re: Forum tech problems

Post by Wondering on Sun Jan 10, 2016 1:36 am

Well, it's a couple different ones. Right now, it's Gett (GetTaxi - NYC) where it actually opened up my App Store app and took me straight to their app to download.

I'll let you know of others that pop up.

And sadly, I have an olllllld version of iOS that doesn't have adblock.

_________________
-Nevertheless, she persisted

Wondering

Posts : 1103
Reputation : 426
Join date : 2014-10-01

View user profile

Back to top Go down

Re: Forum tech problems

Post by Enail on Sun Jan 10, 2016 12:58 pm

Can you actually copy the URL for me? That seems to be what they call for before they're willing to look into it. Thanks!
avatar
Enail
Admin

Posts : 3188
Reputation : 1491
Join date : 2014-09-22

View user profile

Back to top Go down

Re: Forum tech problems

Post by Wondering on Sun Jan 10, 2016 2:00 pm

Okay, I'll try the next time I'm on my phone.

_________________
-Nevertheless, she persisted

Wondering

Posts : 1103
Reputation : 426
Join date : 2014-10-01

View user profile

Back to top Go down

Re: Forum tech problems

Post by Wondering on Mon Jan 11, 2016 2:57 am

Here's two of them:
http://mobfree.click/lsh/
http://tracking.crobo.com/

_________________
-Nevertheless, she persisted

Wondering

Posts : 1103
Reputation : 426
Join date : 2014-10-01

View user profile

Back to top Go down

Re: Forum tech problems

Post by Enail on Mon Jan 11, 2016 5:13 pm

Thanks, Wondering! Are you using the classic version or the mobile version on your phone?
avatar
Enail
Admin

Posts : 3188
Reputation : 1491
Join date : 2014-09-22

View user profile

Back to top Go down

Re: Forum tech problems

Post by Wondering on Tue Jan 12, 2016 1:08 am

Mobile version.

_________________
-Nevertheless, she persisted

Wondering

Posts : 1103
Reputation : 426
Join date : 2014-10-01

View user profile

Back to top Go down

Re: Forum tech problems

Post by Enail on Fri Jan 15, 2016 1:46 pm

Alright, they're working on it, and they say the problem should stop sometime next week!
avatar
Enail
Admin

Posts : 3188
Reputation : 1491
Join date : 2014-09-22

View user profile

Back to top Go down

Page 1 of 3 1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum