Forums loading slowly, sometimes not loading completely.

Go down

Forums loading slowly, sometimes not loading completely.

Post by Robjection on Tue Jul 07, 2015 7:31 pm

I've noticed today that loading a page on the forums sometimes happens at its normal speed with the page displaying as it should. Unfortunately, the operative word there is "sometimes". Other times, loading takes the best part of a minute and, after that, the page I'm trying to open doesn't always load completely. In some cases, the formatting is gone and I'm left with plain text. In other cases, the formatting is there but the content is not.

Is there something wrong with the server or something?

_________________
The above post contains Robjectionable content.
avatar
Robjection

Posts : 383
Reputation : 99
Join date : 2014-10-01

View user profile

Back to top Go down

Re: Forums loading slowly, sometimes not loading completely.

Post by eselle28 on Tue Jul 07, 2015 7:33 pm

Mine's been kind of off too - I'd been assuming it was my internet.
avatar
eselle28
General Oversight Moderator

Posts : 1994
Reputation : 999
Join date : 2014-09-24

View user profile

Back to top Go down

Re: Forums loading slowly, sometimes not loading completely.

Post by The Wisp on Tue Jul 07, 2015 7:39 pm

I've been having the same problem. Forumotion is having issues, see #4 specifically. There was a network issue that made the forums inaccessible, but they fixed that. However, that has caused other issues, like the slow loading. No ETA on the fixes, at this point :\

http://help.forumotion.com/n141716-recent-forum-issues-notifications-slow-loading-chatbox-servimg-and-tagging-issues
avatar
The Wisp

Posts : 896
Reputation : 198
Join date : 2014-10-01

View user profile

Back to top Go down

Re: Forums loading slowly, sometimes not loading completely.

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum